Over ons

Welkom bij Tiktaco

Waar passie voor smaak en liefde voor lekker eten samenkomen

Onze reis begon met een eenvoudig doel: mensen laten genieten van heerlijk streetfood met een Tiktaco-twist. Met een diverse en smaakvolle menukaart brengen we de wereld van smaken naar jouw buurt.

Onze missie

Bij Tiktaco geloven we in de kracht van goed eten om mensen samen te brengen. Onze gerechten zijn niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook een viering van culinaire diversiteit. Of je nu houdt van een hartige Kapsalon Kip of een verrukkelijke Falafel, we streven ernaar om elke hap memorabel te maken. 

Levering in Nederland en België

Bij Tiktaco willen we ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van onze smakelijke creaties. Daarom leveren we niet alleen in Nederland, maar ook in België! Of je nu in Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam of Brussel bent, Tiktaco brengt de heerlijke smaken van de foodtruck naar jou toe.

Versheid en Kwaliteit

Onze toewijding aan versheid en kwaliteit vormt de kern van alles wat we doen. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten en bereiden elk gerecht met liefde en aandacht. Zo garanderen we een smaakvolle ervaring die onze klanten keer op keer willen herhalen.

Onze Reis Gaat Verder

Tiktaco is niet alleen een foodtruck; het is een reis. Een reis door smaken, culturen en culinaire tradities. We blijven innoveren, inspireren en streven ernaar om steeds meer mensen te laten kennismaken met de verrukkelijke wereld van Tiktaco.

Contacteer Ons

Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten over onze cateringdiensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van je te horen en jouw smaakpapillen te verwennen met de onweerstaanbare smaken van Tiktaco.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze culinaire reis. Samen genieten we van de heerlijke smaken die Tiktaco te bieden heeft, waar je ook bent in Nederland of België.