Geschiedenis

Welkom bij Tiktaco

Het verhaal van Tiktaco begint als een smakelijke reis door de tijd, waar passie voor lekker eten en de liefde voor streetfood samenkomen. In de beginjaren was Tiktaco niet meer dan een idee, een culinaire droom die langzaam vorm kreeg in de geest van de oprichters. 

De Geboorte van Tiktaco

In 2018 zagen we het licht en werd Tiktaco werkelijkheid. Geïnspireerd door de rijke tradities van streetfood over de hele wereld, wilden we een plek creëren waar mensen konden genieten van heerlijke, met liefde bereide gerechten. De eerste foodtruck van Tiktaco rolde de straten op, gevuld met de belofte van smaakvolle avonturen.

Een Reis
door Smaak

Sinds onze bescheiden start hebben we ons assortiment continu uitgebreid, waarbij we de favoriete gerechten van over de hele wereld hebben geïntroduceerd en deze een Tiktaco-twist hebben gegeven. Van de sappige Kapsalon Kip tot de knapperige Frikadel, elke toevoeging aan ons menu vertelt een verhaal van smaak, creativiteit en toewijding

Grenzeloze Smaakbeleving

Tiktaco is gegroeid, niet alleen in omvang maar ook in geografische reikwijdte. Wat begon als een lokale lekkernij, heeft zich verspreid over zowel Nederland als België. We zijn trots om onze heerlijke gerechten te leveren aan mensen in steden, dorpen en gemeenschappen, waarbij we grenzen doorbreken en smaken delen.

Toekomstige Hoofdstukken

Onze geschiedenis is nog lang niet ten einde. Tiktaco blijft evolueren, innoveren en inspireren. We blijven trouw aan onze oorspronkelijke passie: het creëren van onvergetelijke smaakervaringen die mensen bij elkaar brengen. Bedankt dat je deel uitmaakt van ons verhaal. Samen kijken we uit naar de volgende hoofdstukken in de culinaire reis van Tiktaco.

Tiktaco in beeld en geluid